ЗА НАС
ЗА НАС

ХАРМОНИЯ НА НАУКА И ПРИРОДА

 SPA ABYSS

 Професионална серия от козметични продукти, които имат за основа научен медицински подход към козметологията с максимално използване на натурални природни компоненти и високонаучни биотехнологии.

Големият избор на козметични средства позволява да се подобри индивидуалната програма за всеки клиент и намиране на решение на много козметични проблеми, в това число и сложните като корекция на бръчки, тежки състояния на акне, релефни изменения на кожата след акне, целулит и много други.

Също така SPA ABYSS предлага програми за СПА салони, грижа за лице и тяло.

Козметичните продукти са нискомолекулярни, в това число и Фитопилинг /нямащ аналог при лечение на акне, неговите усложнения, пигментации и възрастови изменения/ и „Златно сияние” /подмладяваща програма от ново поколение на основата на биохелатно злато и ботексоподобни компоненти/. Те въздействат на три нива: повърхностно, вътрешнокожно и клетъчно. Високият процент на активни вещества осигурява възстановяване и корекция на тъканните процеси. Ефектът е забележим веднага след първите процедури, а редовната употреба дава устойчив резултат. Козметиката не предизвиква привикване, всеки продукт от сериите носи в себе си целенасочено терапевтично въздействие на кожата, а неговите съставки практически изключват негативно въздействие върху организма и кожата.

Всичко казано до тук е постигнато благодарение на строгият контрол за качество на продуктите и на тяхната безопастност в съответствие с приетите международни стандарти. В основата на разработката, както на отделните продукти, така и на целия комплекс терапии на козметичната серия SPA ABYSS стои Доктор по медицина, дерматолог-козметолог Господин Хараламбус Хараламбос – президент на Palena Biocosmetics,която е производител на козметичната серия SPA ABYSS

 

Компанията Palena Biocosmetics е основана през 1992г от група практикуващи лекари дерматолози-козметолози, биолози и химици. Нейната цел е разработка на клинична апробация и производство на козметични продукти за ефективно решение на различни дермо-козметологични проблеми.

Използваните съставки в козметиката са изключително натурални. Болшенството от билките и растенията, съдържащи се в продуктите са набавени от природата на Кипър и се събират от горите на Тродос, където екологията е абсолютно чиста. Не се използват съставки от животински произход.

Фирмата притежава собствена лаборатория, производствени, административни и складови площи. Преди промишленото производство всички препарати преминават лаборатнорни тестове през Дермо-козметологична клиника, собственост на компания Palena Biocosmetics (web: http://www.palena.com.cy/), както и всеки продукт се подлага на детайлен клиничен тест в Дерматологичнният и Козметологичен център на Република Кипър и за износ.

Производственият процес се осъществява в съответствие със строгите правила на GMP /Good Manifacturing Practicale/, Европейските инструкции за безопастност и притежава международен сертификат ISO 9001/2000, който потвърждава високотехнологичността и качеството на продукта и подлежи на периодични строги и щателни лабораторни обследвания /контрол на качеството/.

Компанията периодично подновява сертификата GMP №6, в съответствие с правните изисквания на Европейското законодателство за козметичните продукти.

Особено внимание се обръща на недопускането на вкякакви странични ефекти, раздразнения и алергии.

Професионалната серия SPA ABYSS се отличава от конкурентите с изгодни цени на продуктите, с ниска себестойност на процедурите и наличие на патентовани терапевтични продукти и терапии, които нямат аналог в света.

Марката динамично се развива, като постоянно колекцията се попълва с нови продукти и комплексни терапии.

Освен това професионалната козметична серия SPA ABYSS има широк спектър на продукти за домашна грижа, както в периода между процедурите, така и след тях, за всички възрасти и типове на кожата. Тя е високо икономична и лесна за употреба.

Всеки продукт е уникален и се използва за конкретен случай и намиране на бързо решение на дадения проблем. В някои случаи нашите продукти могат да се използват в комбинация с лекарствени средства при особено сериозни заболявания.