МЕЗОТЕРАПИЯ / Mesotherapy

МЕЗОТЕРАПИЯ / Mesotherapy

Компания Palena Biocosmetics ви представя комплексна серия от мезотерапии, приложими за естетични корекции на различни недостатъци на кожата на лицето и тялото.  В основата на терапията лежат иновационни биотехнологии и научни разработки в областта на биохимията, позволяващи да се създаде козметика, „работеща” на клетъчно ниво. Използваните титанови мезоролери по време на процедурата обезпечават трансдермално приложение на активните съставки.

В основата на развитието на съвременната високотехнологична козметология лежат разработките на Академик В.П. Филатова за тъканните биогенни стимулатори, разработени през тридесетте години на миналия век. Терапевтичният ефект на биогенните стимулатори се определя в свойството им да въздействат точно върху функциите на хомоложни органи и тъкани /органо тропизъм /.

 Основните съвременни биогенни стимулатори са:

  1. Нано инкапсулирани олигопептиди, хидролизирани биополимери и протеини, аминокиселини, витамини и комплексни фитоекстракти.
  2. Нискомолекулярни пептиди.
  3. Хиалуронова киселина.

 Всички терапии са обединени под общото название «MesoActive», приложими като цялостен подход при  корекции на различни състояния на кожата с помощта на трансдермално въвеждане на биоактивните вещества, управляващи широк спектър молекулярни реакции и въздействащи на така нареченото начало на субклинично асептично възпаление, до изграждането на нова, млада тъкан, последвано от ефикасно отстраняване на метаболитните продукти на клетките от ретикуло ендотелната система.

 

Активните съставки в терапиите са обогатени с трансдермален фито- комплекс Transcutol и не съдържат оцветители, аромати, парабени, производни на парафина, PEG и SLS.  

 «Mesoactive» има съществени преимущества пред традиционната мезотерапия , защото тя има сложна структура, способна за решаване на естетични проблеми комплексно и обхваща всички нива на кожата. Абсолютно безопасна, относително безболезнена и опростената  техника на изпълнение на процедурата я  прави достъпна за  практиката на  козметика на всяко ниво

марки
Подреди по