SEBOFOL ANTISEPTIC LIQUID SOAP, 200ml

  • Марка: Spa Abyss
Антисептчен течен сапун, 200мл.
Представя се композиция от измиващи и антисептични средства за меко и ефективно почистване и дезинфекция на кожата и тялото. Той нормализира киселинността (рН) на кожата, дезодорира, премахва сърбеж и възпаление и при всичко това перфектно почиства кожата от различни замърсители. Успешно се използва и за други заболявания на кожата, за да я предпази от вторична инфекция. Не изсушва и не раздразва епитела!

Състав: смес от п-хлоро-м-ксиленол и фенокси-2-пропанол, глицерил кокоат, салицилова киселина, ментол, гидрогенат от рициново масло, колоидна сяра

Приложение: Използвайте като обикновен сапун, сутрин и вечер. За да се засили ефекта не го измивайте в продължение на 2-3 минути. Очите измийте обилно с течаща вода.

 

SEBOFOL ANTISEPTIC LIQUID SOAP 200ml

Mixture of p-chloro-m-xylenol and Phenoxy-2-praponol, PEG 7 Glyceryl cocoate, Salicylic acid, Menthol, Hydragenated castor oil and Sulfur.
PROPERTIES Antiseptic liquid soap for general use. Brood spectrum skin disinfectant. Cleans the pores and scaling skin, reduces skin itchiness and oiliness. Suitable for everyday use.

35,30 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,30 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!