АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД, 15мл

  • Марка: Laboratorios Valquer

Този лосион за коса е ефективна комбинация от Stimucap (молекулярна ДНК + трипептиди) и витамини от група В, която регулира физиологичните процеси на косата и стимулира метаболизма на корена на косата, спирайки косопада и прогресивно укрепвайки косата. Прилагайки го редовно, ние постигаме по-голяма устойчивост на косата и по-малко загуба на коса. Това е продукт, добре понасян от скалпа, без негативни ефекти и без никакъв вид дразнене. Той е сертифициран за халал и съдържа витамини В6, В3 и калциев пантотенат .

Неговата формула се откроява със съдържанието на Stimucap, нов и мощен метаболитен агент, регулатор на физиологичните процеси на косопад, който беше много ефективен при тестове, проведени върху хора, страдащи от алопеция и телогенен ефлувиум. По същия начин тестовете за "" якост на опън на косата "", след 3 месеца употреба от доброволци, показват, че лосионът на базата на Stimucap увеличава устойчивостта на космените влакна с 40%. По същия начин проучването показва значителни статистически данни за субективната поносимост и възприеманата ефикасност след 2 и 3 месеца лечение с лосион Stimucap. Оказало се, че тестваните продукти се понасят добре и нито един не е имал отрицателни ефекти, нито са предизвикали дразнене на скалпа и участниците твърдяха, че продуктът е високоефективен с отлична поносимост и много лесен за използване като лечение. 

Препоръчва за интензивно лечение: ежедневно приложение в продължение на две седмици;

За поддръжка: две приложения на седмица.

Показания за употреба:

  1. На измита и влажна коса напръскайте лосиона от ампулата върху скалпа, като нежно го втриите с  върховете на пръстите си. 

  2. Не изплаквайте.

7,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!