iLLUMiNEYE MesO2Therapy

  • Марка: Spa Abyss

Фракционна микронидлинг МезО2Терапия

Фракционна микроиглена мезотерапия за зоната около очите

iLLUMiNEYE MESO2THERAPY съдържа иновативни високо-технологични съставки:

ØПептиди

ØАминокиселини

ØСтволови фито-клетки

ØАктивен кислород

ØРетинол

ØЛактобионова и Хиалуронова киселина

ØВитамини, натурални съставки и др.

Благодарение на този уникален „коктейл“ от съставки, положителните резултати са налице още след първата процедура!

Продукти включени в терапията

ДЕТОКСИКИРАЩ ДРЕНАЖЕН ФЛУИД - DETOXIFIER

 Концентриран гел на базата на хиалуронова киселина и с високо съдържание на имуно-моделиращи стволови клетки, кофеин и други активни съставки. Предназначен е за мануален лимфо-дренажен масаж на периорбиталната област, който насърчава извличането на течност от лимфните съдове в зоната около очите и активира кръвообращението.

Активни съставки: Кафеин, екстракти от конски кестен и домашна ябълка, стволови фито-клетки (Saccharomyces/​Camellia Sinensis Leaf/Origanum Majorana lift-Майорана/Hippophae Rhamnoides fruits-Облепиха/Ribes Grossularia Fruit Ferment extract-Цариградско грозде, Leuconostoc/RadishRood Fermente Filtrate-Ряпа), Центела Азиатска, капсулирана хиалуронова киселина.

ИНТЕНЗИВНО ОЗАРЯВАЩА “ОТВАРА“ - INTENSIFIER

Многофункционален активен трислоен серум за мезотерапия.

ЛИПИДЕН СЛОЙ – Съдържа масло от Арника и витамини K1 и F.

ХИДРО-СЛОЙ – В състава му са включени протеини (пептиди) от ориз и соя, кaфеин, оксидоредуктази, Глицин, аминокиселините Аргинин и Пролин, витамин С, ниацинамид, екстракти от конски кестен и Азиатска Центела, Противовъзпалителен комплекс ARO (Panthenol, Glycyrrhetinic Acid, Urea, Linseed Acid), Лактобионова киселина.

КИСЛОРОДНИЯТ СЛОЙ се състои от перфлуородекалин (синя кръв).

ОЗАРЯВАЩА МАСКА ПРОТИВ ПОДПУХВАНЕ В ПЕРИОРБИТАЛНАТА ОБЛАСТ - ENHANCER

Интензивно регенерираща флуидна маска с високо съдържание на активен кислород и аминокиселини. Има ефект на ботокс. Активно допринася за подобряването на микроциркулация на кръвта в капилярите, за отстраняването на токсини и течности, за регенерацията на клетките в базалния слой. Успокоява и овлажнява кожата на клепачите.

Активни съставки: кaфеин, ретинол (0,025%), гама-аминобутирова киселина, екстракт от Азиатска Центела Медицинска Лайка, витамини C, K1 и F, хиалуронова киселина, перфлуородекалин, Linseed Acid.                                        

 

ПРОТОКОЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА

 

СТЪПКА 1: ДЕТОКСИКИРАЩ ДРЕНАЖЕН ФЛУИД (DETOXIFIER):

Вземете с пипета 1 ml. (0,5 ml. за всеки клепач) от дренажния флуид. Нанесете малко количество от него върху горния и долния клепач и направете мануален масаж-дренаж в периорбиталната зона. Периодично добавяйте от DETOXIFIER  според нуждите на клиента.

СТЪПКА 2: ИНТЕНЗИВНО ОЗАРЯВАЩА “ОТВАРА“ (INTENSIFIER):

Третирайте кожата на периорбиталната област първо с дермаролер или дермапен (дължина на иглата не повече от 0,25 мм). След това разклатете добре съдържанието на ампулата, докато се образува хомогенна маса. Изтеглете със спринцовка 0,4 ml. и нанесете от INTENSIFIER по 0,2 ml. върху всеки клепач. Попийте го в кожата с „душ с пръсти“. Не изплаквайте!

СТЪПКА 3: ОЗАРЯВАЩА МАСКА ПРОТИВ ПОДПУХВАНЕ В ПЕРИОРБИТАЛНАТА ОБЛАСТ (ENHANCER):

Нанесете 0,5 ml. от ENHANCER върху специалните апликатори на всеки клепач. Когато маската напълно се абсорбира в кожата, просто отстранете апликаторите.

Честота на процедурите: 1 път седмично.

Процедурата може да се извършва по всяко време на годината, да се извършва като независима терапия или да бъде комбинирана с всяка друга процедура на SPA ABYSS COSMETICS.