MEZOTHERAPY ANTY-STRETCH MARK, 11мл

  • Марка: Spa Abyss

МЕЗОКОКТЕЙЛ ПРОТИВ СТРИИ

Наносферичен коктейл за лечение на стрии.

 Кожата не се възстановява обратно, ако е била опъната от бързо разтягане, поради  бременност, наддаване на тегло, или прекомерна загуба на тегло. Вместо това тя се покрива с вид белези, наречени стрии. Често стриите се появяват с червеникав или виолетов отенък и след това кожата става лъскава със сребърни или бели ивици.
Стриите се появяват в дермата, еластичния среден слой на кожата, който й позволява да запази формата си. Въпреки това, когато се разтяга постоянно, дермата може да се разруши, оставяйки след себе си стрии.
Мъжете и жените могат да получат стрии в няколко области на тялото си, а  именно областта на корема,  бедрата, гърдите, горната част на ръцете или долната част на гърба.

 Признаци: Стрии

 Действие:

  • Предотвратява и намалява стриите, като забавя деградацията и насърчава регенерирането на извънклетъчната матрица,
  • Дълбоко подхранва най-долните слоеве на кожата,
  • Възстановява гъвкавостта на тъканите,
  • Стяга и осигурява еластичност.

 Най-важни съставки:

Рутин - Палмитоил Олигопептид – Палмитоил – Тетрапептид-7 – Phaseolus Lunatus(Зелен Боб) Екстракт

Предотвратява и намалява стриите, като забавя деградацията и насърчава регенерирането на извънклетъчната матрица,

Възпалителната реакция започва още преди стриите да са видими и продължава след като те се появат върху кожата с розов отенък.

Екстрактът  Phaseolus  и рутин противодействат на активираните възпалителни клетки, отговорни за деградацията на тъканите. Matrikines  стимулира възстановяването на увредената извънклетъчна матрица.

 ДАРУТОЗИД И ЦЕНТЕЛА АЗИАТИКА

Дарутозидът се съсои от две активни съставки: Дарутозид,  молекулен екстакт от Siegesbeckia

orientalis и екстракт от Центела Азиатика, имащи анти-възпалително действие и  възстановяващи извънклетъчната матрица. Центела Азиатика и  Siegesbeckia orientalis са растения, използвани в традиционната медицина за зарастване на рани и при противовъзпалителни процеси.