MEZOTHERAPY RejuDerm (Anti-Wrinkle Skin Enhancer), 5мл

  • Марка: Spa Abyss

МЕЗОКОКТЕЙЛ "ВЪЗРАСТОВИ И МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ"

Наносферичен коктейл за интензивна грижа на клетъчно ниво

 Признаци: Първите признаци на стареене, повърхностни бръчки, стресирана от околната среда кожа.

 Действие:

  • Осигурява на кожата достатъчна доза основни хранителни вещества,
  • Предотвратява образуването на бръчки и предпазва от признаците на преждевременно стареене,
  • Защитава и поддържа жизненото състояние на кожата,
  • Намалява детериорацията на клетките, причинено от околната среда и вътрешни фактори на стреса,
  • Контролира образуването на свободни радикали.

 Най-важни съставки:

Палмитоил  Трипептид -5 (SYN –COLL или TSP)

Синтетичният пептид има стимулиращо влияние върху синтеза  на колаген и фибробласти. Има уникалната способност да имитира собствения механизъм на човешкото тяло да произвежда колаген, там където производството е намаляло и премахва всички видове бръчки. Колагенът   представлява основния компонент на на ECM (Извън Клетъчната Матрица)  на кожната съединителна тъкан. Тромбоспондин I (TSP) е  мултифункционален   протеин, който активира латентния, но  биологично неактивна форма на TGF-β (фактор на растежа на тъканите). TGF-β е известен  като ключов елемент в синтеза на колаген и се свързва в определена последователност в TSP молекулата.

Стимулира синтеза на колаген в човешките фибробласти. Смята се за заместител на инжектиращия се Хиалурон.

Дипептид Диаминобутироил Бензиламид Диацетат

Синтетичен три-пептид, насочен към нервномусколната дейност. Тома е малък пептид, който имитира дейността на Waglerin-1, невромусколно блокиращо съединение (полипептид), което е открито в храма Вайпър. Разработен е   като  ефективно средство за грижа против бръчки и успокояване на кожата, особено ефективно срещу мимически бръчки и отпускане на лицевите мусколи.

Палмитоил Хексапептид-19

Синтетичен пептид с Ботокс действие. Клинично оптимизиран комплекс , който всъщност имитира механичното действие на инжекциите, но без болка. Като нанесете тънък филм от серума върху кожата, той покрива гънките и цепнатините, които образуват бръчки. След това, тъй като съставките започват да действат, започва да се свива, опъвайки нежно кожата, изглаждайки повърхността на кожата и атакувайки лицевите мускули, принуждавайки ги да се отпуснат. В резултат, бръчките изчезват.